Mooie recensie in Dagblad van het Noorden

18/8/2015
Onder de kop ‘Theater in de Keuken en andersom’ kregen we een zeer uitgebreide, mooie en lovende recensie in het Dagblad van het Noorden.

Lees meer >>

Nieuwe Exposities in Het Schellinkje

18/8/2015
Momenteel exposeert Anneke Veelo met een serie prachtige schilderijen in Het Schellinkje. Vanaf september creëert Marieke Brouwer met haar kleurrijke, deels abstracte schilderijen weer een geheel andere sfeer.

Lees meer >>

Uitgerust en vol aspiraties

18/8/2015
De vakantie zit er weer op en we gaan met frisse weer aan de slag. Vakantie is een beetje bijkomen, je baard een paar weken laten staan, nieuwe ideeën op doen, veel buiten de deur eten en genieten van wind, water en zon.

Lees meer >>

ASPERGES!!

23/4/2015
De lente is weer begonnen, de jas kan zo af en toe aan de kapstok blijven hangen, kortom: Het is Aspergetijd! Wij hebben ze weer volop voor u en uiteraard alleen de beste AA-superiore kwaliteit!

Lees meer >>

Begin vd Week Aanbieding!

16/2/2015
Speciale nieuwe "Goed begin van de week"aanbieding!Van heden t/m eind mei hebben we de volgende aanbieding: zie volgende pagina

Lees meer >>

Lekker 2014

26/10/2013
Het is weer gelukt!! Een plaatsje bij de beste 500 restaurants van Nederland! Met prachtige woorden van kritische recencenten!"Lekker en uitbundig eten voor zo'n schappelijk bedrag verdient staand applaus! "

Lees meer >>

Dine & Wine Restaurant

2/7/2012
Dine & Wine is de naam van onze wijngroep. Een selecte groep restaurants in Nederland, voeren een uitgebreide en goed omschreven wijnkaart met als doelstelling u kennis te laten maken met bijzondere wijnen

Lees meer >>