Restaurant & Theaterbar Het Schellinkje
Schouwburg Ogterop


Meppel, juli 2018

Geachte bezoeker van deze website !

Aan alles komt een eind!

Na 43 mooie, boeiende en intensieve jaren heb ik besloten per 1 juli te stoppen als horeca-ondernemer van Restaurant Het Schellinkje en de Horeca-exploitatie van Schouwburg Ogterop.

Binnen de inspirerende en boeiende omgeving van het theater, heb ik een prachtige tijd meegemaakt waarbij wij al gauw een paar miljoen gasten voorzien hebben van hun kopje koffie, een lekker drankje, een heerlijke lunch, een speciaal diner en andere culinaire verrassingen en special events.

Het Schellinkje heeft zich in deze 43 jaren onderscheiden als verwen-adres van Meppel, met culinaire vernieuwingen, een altijd verassende menukaart en speciale activiteiten. Jacques d’Ancona beschreef Het Schellinkje als één van de beste theaterrestaurants van Nederland.

Dit alles heb ik alleen maar kunnen doen met de vele gewaardeerde en fijne medewerkers die in deze 43 jaar bij ons gewerkt hebben. Hierbij wil ik speciaal Anne Grit (chef-kok) en Johan van der Meulen (gastheer bediening) noemen. Vanaf begin jaren tachtig waren zij mijn linker- en rechterhand.

Restaurant Het Schellinkje en de Horeca-exploitatie van Schouwburg Ogterop worden met ingang van 1 juli overgedragen aan de Stichting Horeca Schouwburg Ogterop. Vanaf dat moment heeft ondergetekende hierin geen belangen en/of verplichtingen meer.

Wij bedanken alle gasten en relaties voor de vele warme en fijne reacties die wij in deze 43 jaar en bij ons afscheid mochten ontvangen en wensen de nieuwe organisatie en alle (horeca) medewerkers van Ogterop veel succes toe met de toekomstige horecavoorzieningen binnen Schouwburg Ogterop.

Met vriendelijke groet,

Jan Vrielink
Restaurant Het Schellinkje/ Schouwburg Ogteropp.s. De contactgegevens van de nieuwe organisatie Stichting Horeca Schouwburg Ogterop zijn:

Stichting Horeca Schouwburg Ogterop


t.a.v. Wybrich Kaastra
Zuideinde 70
7941 GK Meppel
0522-254242
info@schouwburgogterop.nl
www.schouwburgogterop.nl

Pannenkoeken-Partyschip de Liberté’ (ons andere bedrijf) bestaat dit jaar 25 jaar. Deze aan de Stoombootkade afgemeerde twee-mastklipper uit 1901, hebben we in 1993 geheel gerestaureerd en omgebouwd tot een sfeervol en bijzonder restaurant met diverse mogelijkheden.

Pannenkoeken-Partyschip De Liberté


Stoombootkade 12
7941 BS Meppel
0522-240000 / 06-53375412
info@deliberte.nl
www.deliberte.nl